The Wizard of Oz.. komt naar Vichte!

U leest het goed, de bekende musical “The Wizard of Oz” komt naar Vichte! Op een dergelijk evenement mag jeugdkoor La Gioia uiteraard niet ontbreken. Toneelvereniging Streven slaat samen met La Gioia, de fanfare Sint-Cecilia en de dansgroep Ariadne-Eureka de handen in elkaar om dit artistieke plan tegen december 2013 op poten te zetten.

Voor deze uitdaging zijn wij nog op zoek naar heel wat enthousiaste, creatieve, handige, gemotiveerde helpende handen en stemmen. Wij zijn nog op zoek naar spelers, decorbouwers, kostuum- en attribuutontwerpers/verzamelaars … Elke vorm van hulp is meer dan welkom!

Als jij zin hebt om met ons mee te stappen in dit project, stuur dan als de bliksem een mailtje naar vichtemusical@gmail.com en laat ons weten wie jij bent en waar jij sterk in bent! Je mag je dan verwachten aan een uitnodiging voor een eerste vergadering en/of auditie.

Top

Let us talk about
Leave a reply
Name and Mail are required
*

©   Jeugdkoor La Gioia 2018, Design by Liesbeth Allais|| Top