POPCORN

Laat je meevoeren in een reis door de filmgeschiedenis. Van West Side Story tot La La Land, van James Bond tot Harry Potter, van Hollywood tot Bollywood.
Koor La Gioia brengt gekende en minder gekende filmmuziek, instrumentaal begeleid of (h)eerlijk a capella.
Geniet van fantastische duetten van Chelsey Van Belle en Dieter Vandeputte van Life Compagnie en van de live muziek door muzikanten van Het Muziekhuis.
We verwelkomen je ook graag in onze foyer, want wat is een film zonder een drankje en POPCORN ?

27, 28 en 29 april 2018 in cc De Stringe in Vichte.
Tickets vanaf 10 februari 2018 via deze website!
Van harte welkom!

Popcorn

La Gioia
Koor La Gioia werd opgericht in 2000 in Vichte. Het koor groeide sindsdien uit tot een 30-koppig koor met leden tussen 12 en 35 jaar. In de voorbije 17 jaar werd aan veel kleine en grote projecten gewerkt. Hoogtepunten als La Gioia goes ABBA en Stella Natalis worden in 2018 aangevuld met POPCORN.

Jeanno Defrenne
Sinds de oprichting in 2000 is Jeanno dirigente van La Gioia. Als leerkracht notenleer begeleid ze veel kinderen in Vichte bij hun eerste stappen in de muziekwereld. Zelf zingt ze bij Forlana Consort en dirigeert ze ook bij KPZ in Deerlijk.

Life Compagnie
In 2016 haalden Chelsey Van Belle en Dieter Vandeputte samen met Life Compagnie de finale van Belgium’s Got Talent. Dieter danste in 2015 tot in de 5de liveshow van So You Think You Can Dance. Samen dansten ze onder andere in De Passie in Ieper.
www.fb.com/chelseyendieter

Het Muziekhuis
De muzikanten die de instrumentale begeleiding voorzien staan onder leiding van Jonathan D’Hondt. Jonathan is de oprichter en drijvende kracht van Het Muziekhuis in Anzegem.
www.muziekhuis.be

©   Jeugdkoor La Gioia 2018, Design by Liesbeth Allais|| Top