Spaghettiavond 2024

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we ook dit jaar weer onze spaghettiavond. De leden en hun familie smulden van de heerlijke spaghetti bolognaise en desserts

Het was weer een gezellig samenzijn!

Koorweekend 2024

In het weekend van 23-25 februari 2024 gingen we met de hele groep op koorweekend in Dadizele. Naast de vele repetitie-uren was er ook tijd voor gezelschapspelletjes, samen musiceren en ontpopten we onszelf tot ware pingpongkampioenen!

Wederom een heel geslaagd weekend!

STORIES: muziek voor een herfstavond

Het is een herfstige avond. De regen tikt tegen het raam, in je kachel hoor je het hout knetteren. Onder een dekentje geniet je in je zetel van een spannend boek of een goeie film op tv. Misschien komen er vrienden langs en halen jullie, met een goed glas wijn in de hand, herinneringen van de voorbije zomer op en maak je plannen voor een volgende vakantie. Na een gezellige avond kruip je moe maar voldaan je warme bed in…

Herkenbaar?

Koor La Gioia neemt je graag mee in dit gevoel tijdens het concertweekend op 13 en 14 oktober 2023. Voor de gelegenheid eens niet in thuisbasis Vichte, maar op locatie in de kerk van Sint-Denijs (Zwevegem).
Zin om het zelf extra gezellig te maken? Een eigen dekentje meebrengen, is niet verboden… Wij zorgen voor aangepaste muziek en een drankje om de avond af te sluiten.
Heel graag tot dan!
De ticketverkoop gaat binnenkort van start.

Start van ons koorjaar

Op 27 augustus startten we na een deugddoende vakantie opnieuw met een stadsspel doorheen Kortrijk. We zijn er helemaal klaar voor om met een nieuwe dirigent aan de slag te gaan, verschillende misvieringen op te luisteren en aan zoveel meer.

Koorwandelingen: gelukkig zijn

Op 25 september kunt u naar ons komen luisteren op de koorwandelingen van Koor&Stem.

Geniet van een prachtige wandeling en gezellige koorklanken. Koor&Stem slaat de handen in elkaar met verschillende lokale besturen in het Vlaamse land om een muzikale wandeling uit te werken.

Op zondag 25 september 2022 kan je in  Desselgem van 13.30 uur tot 16.30 uur een mooie wandelroute ontdekken, gecombineerd met diverse muziekoptredens. Op je wandeling kom je verschillende koren tegen.

Meer informatie

QUEEN

BEDANKT! ?
Uit de grond van ons hart, een grote dankjewel aan alle medewerkers, muzikanten, techniekers, sponsors… die met ons meegebouwd hebben aan de concerten die we het voorbije weekend gegeven hebben. Dankzij jullie is het een spectaculair succes geworden!
Maar ook aan ons publiek, een dikke, dikke merci. Het was een eer om deze optredens voor jullie te mogen brengen. Jullie enthousiasme bracht ons tot op het podium in hogere sferen!
Het was puur genieten… ??

De laatste loodjes

Volgende week is het zover…

Dan geven we het beste van onszelf en staan we eindelijk in combinatie met de QUEEN-coverband Mother Mercury op het podium.

Samen maken we er een spetterende show van.

We verwelkomen jullie graag op 1 van onze 3 concerten.

Heb je nog geen plannen, koop dan snel je tickets, want het kan nog steeds.

Info en tickets: https://koorlagioia.be/queen/tickets-queen/

Don’t stop us now, want we garanderen jullie een avond vol rock en sfeer!

(PS: Wist je al dat er geen CST en mondmasker meer verplicht is?)

Repeteren à volonté

Ons Queen-concert komt er bijna aan en natuurlijk moeten we hiervoor repeteren, repeteren en nog eens repeteren!?

We gingen drie weken geleden samen op repetitieweekend naar Brugge en deze zondag was het repetitiedag in Vichte.

Hierbij een paar sfeerbeelden van deze amusante dagen!?