Coronamaatregelen

De concerten gaan door onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie. Hier vindt u de meest recente informatie.

We gaan er voorlopig vanuit dat onze concerten kunnen doorgaan en houden daarvoor zeker al rekening met de volgende maatregelen:

  • Covid safe ticket (meer informatie).
  • Mondmasker gedurende de hele voorstelling.
  • Maximum 200 toeschouwers in de zaal.
  • Tafels van maximaal 6 personen in de foyer/bar (volgens de regels van de horeca). Het mondmasker mag pas uit wanneer u aan tafel zit.
  • Voldoende ventilatie.

We houden u via deze pagina op de hoogte als er dingen veranderen. Enkele dagen voor het concert krijgt u ook een definitief overzicht toegestuurd van de maatregelen die op dat moment van toepassing zullen zijn.

Wat als de concerten moeten geannuleerd worden?

Als we de concerten door de geldende maatregelen zouden moeten annuleren, garanderen we dat u het geld van uw tickets terugkrijgt.

Ik heb een hoogrisicocontact of test positief en kan daardoor niet naar het concert komen. Wordt mijn ticket terugbetaald?

We kunnen helaas geen terugbetaling van tickets voorzien voor individuele tickethouders die er om persoonlijke reden niet kunnen bij zijn. Tickets kunnen wel doorgegeven worden (in dat geval vragen we om een mailtje te sturen naar la.gioia@hotmail.com zodat we de tickets onder de juiste naam kunnen klaarleggen aan het onthaal).
Mocht de voorstelling geannuleerd moeten worden van onze kant uit (of door beslissingen van de overheden), worden de tickets uiteraard wél terugbetaald. Maar we hopen allemaal samen dat dat niet nodig zal zijn!