Informatie

Reis op 18, 19 en 20 maart terug in de tijd naar de hoogdagen van de rockgroep Queen. Om het 20-jarig bestaan van Koor La Gioia en het 50-jarig bestaan van Queen te vieren, brengen we een mooi deel uit het repertoire van de band. Voor deze gelegenheid vervoegt de Queen-coverband Mother Mercury ons op de planken: een combinatie waarbij je onmogelijk stil kan zitten! Geniet van Queen’s geniale en meest bekende composities en blik samen met ons terug op een van de grootste successen die de muziekwereld gekend heeft.Don’t Stop Us Now, want we garanderen een avond vol rock en sfeer!

Data


Vrijdag 18 maart – 20u
Zaterdag 19 maart – 20u
Zondag 20 maart – 17u

Bereikbaarheid en parking

CC De Stringe Vichte – Ommersheimplein 5, Vichte

Tickets

Op basis van de volgorde van reservatie hebben we alle bestellingen een plaats in de zaal toegekend. Aan het onthaal krijgt u een toegangskaart met daarop de stoelnummers die aan uw reservering gekoppeld zijn.

Foyer en bar

De deuren openen een uur voor het begin van de voorstelling. Je bent welkom in de bar vóór de voorstelling, in de pauze en uiteraard ook na de voorstelling. Geniet van een originele cocktail, een lokaal biertje, een Italiaanse wijn of iets fris. Zeer welkom!

De avond zelf kan je enkel cash betalen.

Corona

De versoepelde corona-maatregelen (code geel) maken dat u geen covid safe ticket nodig heeft en dat een mondmasker niet meer verplicht is om naar de voorstelling te komen. Een FFP2-masker wordt wel aangeraden voor medisch kwetsbare mensen.

Alle informatie hierover vindt u hier: https://koorlagioia.be/queen/coronamaatregelen/

Mother Mercury

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze 5 professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Mother Mercury zorgt voor de muzikale ondersteuning van het koor en brengt ook enkele nummers alleen. Ambiance gegarandeerd!